palletkussens-horeca-waterafstotend-all-weather-logo

Palletkussens

Robuuste dikke palletkussens, spatwaterdicht & weerbestendig!

terraskussens-op-maat-gemaakt

Afwijkende afmetingen

Geen probleem,  we maken ze passend voor elke palletmeubel

palletkussens-op-maat-gemaakt

Speciaal voor horeca

Degelijk, Sterk, Verkleuren niet

Spatwaterdicht

Bestand tegen een kleine regenbui

palletkussens-horeca-waterafstotend-all-weather-logo

Palletkussens

 • Standaard afmeting is 120 x 80 voor de zitting
 • Rugkussens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten
 • We maken ze op maat voor iedere pallet
 • Breed assortiment stoffen & kleuren
 • Bestand tegen zonlicht
 • Spatwaterdicht of Waterafstotend
 • Gemakkelijk in onderhoud, wasbaar in de wasmachine
 • Hoog zitcomfort
 • Gemaakt in eigen fabriek
 • Betaalbaar 
 • Logo´s mogelijk op de rugkussens

Spatwaterdichte Palletkussens, ideaal bij regen!

palletkussens-horeca-waterafstotend-all-weather

Functionele & Duurzame Palletkussens

Wij maken verschillende kussens voor palletmeubels. Al deze kussens zijn weerbestendig. Je kunt kiezen uit kussens met een print, een uni stof, vintage look of in velours. Echter velour palletkussens zijn meer geschikt als indoor kussens, dan als outdoor kussens. Naast de gewone strakke kussens hebben wij ook robuuste plof buitenkussens in ons assortiment. Deze kussens zijn zeer uitnodigend om hier heerlijk in te ploffen. Tevens kunnen wij een rok aanleveren, om deze aan de onderkant van je palletmeubel te bevestigen. Op deze manier creëer je een echt outdoor palletkussen meubel. Dit ziet erg heel erg leuk uit, een rok passend bij de kleur van jouw outdoor horeca kussens.

Weerbestendige Palletkussens

Ideaal met dit wisselvallige weer!

palletkussens-horeca-waterafstotend-all-weather

Palletkussens op maat gemaakt in eigen fabriek

Indien je bank niet de exacte afmetingen van een pallet heeft, dan kunnen wij de palletkussen op maat maken.  Voor de juiste bepaling van de afmetingen dien je de bank op te meten. Op deze website vind je instructies hoe je de bank moet opmeten en waar je rekening mee moet.  Als je dit lastig vind, geen probleem, stuur ons een mail of bel ons, dan kunnen wij jou hier mee helpen. 

robuuste-waterdichte-palletkussens-horeca

Afmetingen Palletkussens

Standaard afmetingen, die wij op voorraad hebben voor de palletmeubels zijn  strakke zitkussen van 120x80x8 cm of plof zitkussens, deze hebben een dikte van circa 18 cm. Voor de  rugkussen kun je kiezen uit plofkussens van 60 x 50 cm, hiervan heb je er dan 2 nodig of een plofkussens voor de gehele breedte van de bank, 120 x 40 cm. Wij bieden complete sets aan, een palletkussen set bestaat uit 1 zitkussen en 2 plofkussens of uit 1 zitkussen en 1 rugkussen. Contacteer ons als je hierin interesse hebt.


pallet-kussens-horeca

Palletkussens voor ALLE soorten horecabanken

Meubels gemaakt van pallets zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, de standaard afmeting van een euro pallet is 120x80 cm, maar het kan zijn dat je de diepte hebt aangepast naar bijv. 60 cm. Voor deze palletbanken kun je ook terraskussens bestellen, deze kussens worden voor jou op maat gemaakt. Hiervoor kun kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen alle gemaakte palletbanken van een horecakussen op maat voorzien. Dan kun je zelf een stof, vulling en afwerking kiezen. Hiervoor betaal je iets meer, maar dan heb je straks wel een uniek buitenkussen. Op deze manier creëer je een op maat gemaakt palletkussen, wat aan al jouw wensen voldoet. Palletmeubels zijn vaak diepe meubels. De zitdiepte is vaak 80 cm diep. Daarom adviseert Horecakussen om voor de rug altijd een plofkussen te kiezen. Een plofkussen heeft een dikte variërend tussen de 15 tot 20 cm. Voor een strak zitkussen is een polyether SG35 een zeer goede keuze, deze heeft een lange levensduur en is geschikt voor intensief gebruik.


Overtuigd? Vraag vandaag je offerte aan!