windschermen-strand-Scheveningen

Windschermen

Eenvoudig te plaatsen, zonlicht bestendig, waterafstotend en ook ideaal voor de verhuur!

geen-scheerlijn-eenvoudig-plaatsen

Eenvoudig te plaatsen

Compact formaat,  makkelijk in het zand te slaan, geen scheerlijn!

speciale-afmetingen-strand

Speciale afmeting

In samenwerking met strandclubhouders ontwikkeld

windschermen-verhuur-strand

Geschikt voor verhuur

Speciaal voor het strand, oprolbaar, stof verkleurd niet en is waterafstotend

horeca-windschermen-beachclub

Een windscherm zonder gedoe!

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Compacte afmeting : 325 x 78 cm - vangt niet veel wind
  • Geen scheerlijnen nodig
  • Waterafstotend
  • De stof verkleurd niet 
  • Ideaal voor de verhuur
  • In vele kleuren verkrijgbaar
  • Personalisering d.m.v. een borduur mogelijk 

Vergroot je herkenbaarheid op het strand met onze Windschermen!

horeca-windschermen-beachclub

Een Windscherm dat blijft staan, zonder Scheerlijn!

Wij hebben mooie horeca windschermen, welke je eenvoudig kunt opzetten, niet verkleuren door de zon, waterafstotend zijn en weinig wind vangen. Beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Afmeting 325 x 78 cm incl. 4 houten stokken.

Betaalbaar : vanaf € 45,- ex btw

horeca-windschermen-beachclub

Speciaal voor Beachclubs!

Speciaal voor de horeca ondernemers met een beachclub, hebben wij een korte windscherm ontwikkeld. Deze windschermen vangen minder wind, zodat ze minder snel wegwaaien. Deze windschermen zijn ideaal om te verhuren aan dagjesmensen. Deze windschermen kunt je bestellen in een kleur die bij jouw strandtent past, zodat dit de herkenbaarheid op het strand vergroot, ga hiervoor naar onze webshop. Tevens is er ook een mogelijkheid om deze schermen te personaliseren, door middel van een borduur van je eigen onderneming of van een sponsor. Hoe mooi is dat, een strandwindscherm met logo. Alle windschermen worden geleverd met stokken, we kunnen de afmetingen aanpassen aan jouw wensen. In dit geval kunt je ons het beste een email sturen. Voor bedrijven maken wij vele windschermen op maat, deze voldoen volledig aan je eigen wensen.

horeca-windschermen-beachclub-omdoeken

Omdoeken van Windschermen

Heb je een windscherm waarvan het doek er niet meer uitziet, maar het frame is nog prima. Wij maken doeken voor in deze frames, welke NIET verkleuren. Op deze doeken kunnen we een logo borduren, zodat je zichtbaarheid op het strand wordt vergroot.


horeca-windschermen-beachclub

Gemaakt van duurzame stoffen!

Al onze windschermen worden gemaakt van een outdoor een olefin stof, welke  speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik, de stof is  sterk, zonlicht bestendig en  waterafstotend. De windschermen zijn verkrijgbaar vanaf 3,25 meter breed tot 7 meter breed. De stokken zijn gemaakt van duurzaam hout. De windschermen zijn eenvoudig op te zetten en ook naderhand weer op te bergen. Wens je een windscherm in een bepaalde afmeting of kleur, of zoek je een heel ander horeca windscherm. Stuur ons een email, wij kunnen eenvoudig voor jou een windscherm op maat maken, zodat deze aan al al jouw vereisten voldoet. Stel je voor je hebt een sponsor voor de windschermen, dan zijn wij in staat om deze van een mooi logo te voorzien. Voor deze gepersonaliseerde windschermen met logo betaal je bij ons niet de hoofdprijs.


horeca-windschermen-beachclub

Korter model zonder scheerlijnen!

In onze eigen fabriek maken windschermen van verschillende afmetingen en stoffen. Horecakussen.nl maakt zijn windschermen van speciale outdoorstoffen. Een windscherm is een grote windvanger. Hoe langer de scherm- en stokhoogte, des te meer wind deze windschermen gaan vangen, hoe groter het risico is dat deze wegwaaien. Vandaar dat wij een kortere versie van een windscherm hebben ontwikkeld met een Beach club eigenaar, welke minder snel zal wegwaaien. De schermen zijn geschikt als strandwindscherm, waarbij wij de kortere schermhoogte adviseren. Alle windschermen worden geleverd met houten stokken. Aan de uiteinden van het scherm zitten lusjes, die u op de stokken kunt bevestigen. Op deze manier heeft dit soort windscherm geen scheerlijn nodig. Wij hebben speciale strandwindschermen voor de horeca.


Overtuigd? Vraag vandaag je offerte aan!