waterdichte-horeca-kussens-the-harbour-ameland

Waterdichte Loungekussens

Ideaal voor dit wisselvallige weer, binnen 15 minuten weer droog!

Op Maat Gemaakt

Passend gemaakt voor iedere stoel & bank

speciaal-voor-de-horeca

Speciaal voor horeca

Stoffen verkleuren niet, vlekwerend

terraskussens-bestand-regen

Waterdicht - in 15 min droog

Ideaal met dit wisselvallige weer - kan tijdens ALLE regenbuien buiten blijven

horeca-kussens-loungekussens-beachclub-scheveningen

Altijd een droog & gastvrij terras

  • Passend gemaakt voor iedere stoel & bank
  • Breed assortiment stoffen, zodat je een unieke look kunt creëren
  • Bestand tegen zonlicht
  • Aan 1 zijde bruikbaar, onderkant is ademende mesh
  • Gemakkelijk in onderhoud, wasbaar in de wasmachine
  • Hoog zitcomfort
  • Gemaakt in eigen fabriek
  • Betaalbaar 
  • Logo´s mogelijk op de rugkussens

Waterdichte & Zonlicht bestendige loungekussens

Functionele & Duurzame Waterdichte loungekussens

Loungekussens speciaal gemaakt voor de horeca, die waterdicht zijn en niet verkleuren in de zon. Makkelijk in onderhoud en geschikt voor intensief gebruik. Beschikbaar in vele kleuren. Wij maken onze waterdichte loungekussens speciaal voor jou op maat en daar betaal je niet extra voor. Neem contact met ons op, dan stellen wij een mooie offerte voor jou samen, die aan al je wensen voldoet.

Waterdichte Loungekussens

Ideaal met dit wisselvallige weer!

Alles op maat gemaakt in eigen fabriek

Onze waterdichte loungekussens worden altijd  op maat gemaakt, zodat ze passen in iedere bank en stoel. Voor de bepaling van de afmetingen  dien je de bank en/of stoel op te meten. Op deze website vind je instructies hoe je dit moet doen, ga naar opmeten banken, hierin staal alles duidelijk uitgelegd. Kom je er niet uit of je twijfelt, dat is geen probleem, stuur ons een mailtje of bel ons, dan kunnen wij jou hier mee helpen. Ook komen we bij jou langs voor het opmeten en je te adviseren over de stoffen.

horeca-kussens-loungekussens-beachclub-scheveningen

Waterdichte Loungekussens voor een Uniek terras

Wij besteden veel tijd in het samenstellen van onze stofcollecties. Omdat we beide uit de fashion branche komen, ligt hierin ook onze passie en expertise. Dit doen we zodat we jullie van mooie horecakussens  kunnen voorzien. Wij zijn in staat om kleurcombinaties te maken die bij jullie huisstijl en terras passen. Ook kijken we naar de functionaliteit van het terras, zodra de stof een structuur bevat, zullen vlekken minder snel opvallen. Deze stoffen zijn minder besmettelijk dan uni stoffen. Hier zullen we jullie altijd overadviseren.


sierkussens horeca Scheveningen

Waterdichte kussens, aan de onderkant zit de waterkering!

Alle waterdichte kussens maken wij passend voor iedere stoel en/of bank. Aan de onderkant van deze kussens zit de waterkering. Een waterdicht kussen moet kunnen ademen, anders ontstaat er schimmelvorming aan de binnenkant van het kussen. Dit is ideaal als het regent, en heb je geen onnodig gesleep meer bij plotselinge regen. Het personeel kan de gasten van buiten naar binnen begeleiden, zonder dat je je druk hoeft te maken over de kussens. Na een regenbui even een trekkertje over de kussens halen om het overtollig regenwater eraf te vegen, dan bij zonneschijn zijn de kussens binnen 15 minuten weer  droog.


Overtuigd? Vraag vandaag je offerte aan!