Collectie

Bekijk hieronder wat we allemaal kunnen

verwarmde-terrasstoelkussens-horeca-besarto

COLLECTIE

Horecakussen, zoals de naam al zegt, zijn wij gespecialiseerd in het produceren van horecakussens en overig naaiwerk in eigen fabriek. Ook laten wij horecameubilair maken in Nederland, waarop onze kussens perfect passen. We zijn de Kameleon op het gebied van terrasinrichting voor de Horeca.  

Staat jouw gewenst product niet op onze website, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen veel meer, en anders kunnen we jou misschien doorverwijzen naar de juiste bedrijven! Doordat we al vele jaren in deze branche werkzaam zijn, hebben we een groot netwerk!

terraskussens-horeca-borduur-maastricht

Terrasstoelkussens

Een onderscheidend terras met eigen signatuur, daar zorgen wij voor. Onze terraskussens zijn speciaal gemaakt voor de horeca, bestand tegen zon en regen. Onderhoudsvriendelijk en geschikt voor intensief gebruik. Beschikbaar in vele kleuren, dessins en unieke prints. Passend gemaakt voor iedere stoel en bank, zonder extra kosten. Branding mogelijk!

verwarmde-terrasstoelkussens-horeca-queen-eindhoven

Warmtekussens

Langer terrasseizoen : Breid het terrasseizoen uit en laat je gasten nog langer genieten van hun verblijf op het terras. Verwarmde kussens zijn geschikt voor alle koudere momenten, zowel in de zomer als winter! Ontdek onze vele verwarmde kussenmogelijkheden en deel de warmte met je gasten.

Hogere Omzet : Verhoog je omzet (tot wel 20%) door je gasten langer comfortabel en warm te houden! Met de verwarmde terrasstoelkussens van Besarto kunnen gasten urenlang comfortabel genieten van warmte.

Slimme investering : Bespaar energie met BESARTO en verlaag de energiekosten aanzienlijk met onze warmteproducten.

Duurzaam : Verwarmde kussens verwarmen de gasten direct, i.p.v. de lucht om hen heen op te warmen.

Geen extra personeelslast : Door de krachtige Varta powerbank, minimale batterij wissels.

terraskussens-horeca-ameland-terrasinrichting

Loungekussens

Waterdicht of Standaard

Loungekussens speciaal gemaakt voor de horeca, die tegen zon en regen kunnen. Makkelijk in onderhoud en geschikt voor intensief gebruik. Beschikbaar in vele kleuren, dessins en unieke prints. Wij maken onze horeca loungekussens speciaal voor jou op maat en daar betaal je niet extra voor. Neem contact met ons op, dan stellen wij een mooie offerte voor jou samen, die aan al je wensen voldoet.

palletkussens-horeca-waterafstotend-all-weather-logo

Palletkussens

 Wij maken unieke kussens voor palletmeubels. Al deze kussens zijn weerbestendig. Je kunt kiezen uit kussens met een print, een uni stof, vintage look of in velours. Echter velour palletkussens zijn meer geschikt als indoor kussens, dan als outdoor kussens. Naast de gewone strakke kussens hebben wij ook robuuste plof buitenkussens in ons assortiment. Deze kussens zijn zeer uitnodigend om hier heerlijk in te ploffen. Tevens kunnen wij een rok aanleveren, om deze aan de onderkant van je palletmeubel te bevestigen. Op deze manier creeër je een echt outdoor palletkussen meubel. Dit ziet erg heel erg leuk uit, een rok passend bij de kleur van jouw outdoor horeca kussens.

horecameubels-loungekussens-strandpavilljoen-beachclub

Horecameubilair

Horecameubilair ontworpen voor perfecte compatibiliteit met onze kussens. De meubels zijn sterk, mooi, functioneel en aangepast aan het toepassingsdoel (eten of drinken of loungen). Daarnaast produceren we vele  accessoires; van windschermen, parasols tot kussenkarren. We bieden een volledige terrasinrichting!


ligbedkussens-strandbedden-horeca-strand-scheveningen

Ligbedkussens

Het blijft altijd lastig om de juiste kussens voor deze strandbedden te bestellen. Omdat deze beachmatrassen vaak heel zwaar zijn, wil je ze overdag niet verplaatsen, ze mogen niet wegwaaien, en bij regen wil je ze laten liggen. Wij begrijpen de uitdagingen van deze ligbedkussens maar al te goed. Ook de vlekken zoals zonnebrandcreme, vogelpoep geeft veel ellende. Gelukkig hebben wij hier verschillende oplossingen voor. Je kunt ons dan het beste even bellen of mailen, zodat we je van een goed advies kunnen voorzien.

loungekussen

Sierkussens

Bijzondere en betaalbare horeca sierkussens voor buiten, zonlicht bestendig, waterafstotend en wasbaar. Uit voorraad leverbaar in prachtige prints en stoffen. Of op maat gemaakt volgens je eigen wensen.

kussenkarren-terrasstoelkussens-horeca

Kussenkarren

We hebben kussenkarren speciaal voor terrastoelkussens, deze kar heeft een afmeting van 176x50x50 en is op wieltjes, zodat je de kar eenvoudig kunt verplaatsen. De kussenkar wordt voorzien van een waterdichte hoes, welke niet verkleurd. Indien gewenst dan kunnen we hierop een logo borduren.

Tevens hebben we kussenkarren voor verwarmde kussen, in deze verrijdbare kar kun je aan de achterkant, direct de verwarmde kussens opladen. Ideaal, opslag en opladen in 1.

gepersonaliseerde-waterdichte-zitzakken

Zitzakken met logo

Een mooie of bijzondere zitzak nodig met of zonder een logo? Onze horeca zitzakken zijn eyecatchers, je kunt kiezen uit unieke prints of zachte velours. Interesse in een WATERDICHTE outdoor zitzak die niet verkleurt. Of zoek je een zitzak waarop een logo is geborduurd. Laat het ons weten, we kunnen het allemaal voor je maken!

Terrasinrichting

Naast kussens kunnen wij jou helpen met je volledige terrasinrichting. Naast meubilair kunnen we ook parasols, plantenbaken etc. leveren. We zijn gespecialiseerd in volledige horeca terrasinrichting!

Voor alle vragen en zoektochten, schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen jou graag!

Overtuigd? Contacteer ons vandaag!