Loungekussens

Unieke Horeca loungekussens op maat gemaakt in elke gewenste stof! ook WATERDICHT!

loungekussens-horeca

Op Maat Gemaakt

Passend gemaakt voor iedere stoel & bank

speciaal-voor-de-horeca

Speciaal voor horeca

Stoffen verkleuren niet, vlekwerend

terraskussens-bestand-regen

Waterdicht - in 15 min droog

Ideaal met dit wisselvallige weer - kan tijdens ALLE regenbuien buiten blijven

Onderscheidend Terras

  • Passend gemaakt voor iedere stoel & bank
  • Breed assortiment stoffen, zodat je een unieke look kunt creëren
  • Bestand tegen zonlicht
  • Standaard zijn alle stoffen waterafstotend, maar waterdicht is ook mogelijk!
  • Gemakkelijk in onderhoud, wasbaar in de wasmachine
  • Hoog zitcomfort
  • Gemaakt in eigen fabriek
  • Betaalbaar 
  • Logo´s mogelijk op de rugkussens

Weerbestendige & Betaalbare loungekussens

Functionele & Duurzame Loungekussens

Loungekussens speciaal gemaakt voor de horeca, die tegen zon en regen kunnen. Makkelijk in onderhoud en geschikt voor intensief gebruik. Beschikbaar in vele kleuren, dessins en unieke prints. Wij maken onze horeca loungekussens speciaal voor jou op maat en daar betaal je niet extra voor. Neem contact met ons op, dan stellen wij een mooie offerte voor jou samen, die aan al je wensen voldoet.

Waterdichte Loungekussens

Ideaal met dit wisselvallige weer!

Alles op maat gemaakt in eigen fabriek

Onze horeca loungekussens worden altijd op maat gemaakt, zodat ze passen in iedere bank en stoel. Voor de bepaling van de afmetingen voor je buitenkussens op maat dient je eerst je bank op te meten. Op deze website vind je instructies hoe je de bank moet opmeten en waar je rekening mee moet Ga naar opmeten banken, als je dit lastig vind, Geen probleem, stuur ons een mailtje of bel ons, dan kunnen wij jou hier mee helpen. Ook komen we bij jou langs om je te helpen met de afmetingen en kunnen we samen de stofcollectie samenstellen.

Loungekussens voor een Uniek terras

Wij besteden veel tijd in het samenstellen van onze stofcollecties. Omdat we beide uit de fashion brach komen, ligt hierin ook onze passie en expertise. Dit doen we zodat jullie van het mooiste en passende eindresultaat kunnen voorzien. Wij zijn in staat om mooie kleurcombinaties te maken, zodat je horecaterras met onze loungekussen op maat, een geheel eigentijds en nieuwe uitstraling krijgt. Horecakussens zijn de bepalende factoren voor een mooi terras. Naast vele uni kleuren spelen wij met dessins en eigen ontwikkelde prints. Alles wat wij aanbieden is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik, hufterproof en gemakkelijk in onderhoud. Wij houden naast het interieuradvies ook altijd rekening met de vereisten die je aan het terras stelt qua onderhoud, waterafstotendheid en waterdichte aspecten, zodat je in een korte tijd het terras gereed hebt voor ontvangst van de gasten.


sierkussens horeca Scheveningen

Loungekussens voor ALLE soorten horecabanken

Een offerte voor loungekussens moet aansluiten op je wensen en verwachtingen. Wij helpen je graag met de bepaling van de de juiste combinatie van stoffen en kleuren, zodat je straks een speels, klassiek of chique eindresultaat krijgt. Daarnaast is ook het onderhoud en de wasbaarheid een belangrijk aspect. Al onze kussens horeca zijn voorzien van een rits en zijn dus wasbaar. Daarnaast is het ook een feit, dat zodra de stof een structuur of dessin bevat, vlekken minder snel opvallen. Deze stoffen zijn minder besmettelijk. Naast waterafstotende kussens, hebben wij ook waterdichte horecakussens. Dit is ideaal als het regent, en heb je geen onnodig gesleep meer bij plotselinge regen. Het personeel kan de gasten van buiten naar binnen begeleiden, zonder dat je je druk hoeft te maken over de kussens. Na een regenbui even een trekkertje over de kussens halen om het overtollig regenwater eraf te vegen, dan bij zonneschijn zijn de kussens binnen 15 minuten weer droog.


Overtuigd? Vraag vandaag je offerte aan!