Sierkussens

Outdoor Sierkussens, die tegen de zon en regen kunnen

terraskussens-op-maat-gemaakt

Afwijkende afmetingen

Geen probleem,  we maken ze  passend

horecameubels-functioneel

Speciaal voor horeca

Degelijk, Sterk, Wasbaar, Verkleuren niet

Waterafstotend

Bestand tegen een kleine regenbui

horeca-kussens-loungekussens-beachclub-scheveningen

Maak je terras compleet met outdoor SIERKUSSENS

  • Standaard afmetingen van 45x45 of 60x40
  • Of passend gemaakt voor iedere stoel & bank
  • Breed assortiment stoffen, zodat je een unieke look kunt creëren
  • Bestand tegen zonlicht
  • Standaard zijn alle stoffen waterafstotend, maar waterdicht is ook mogelijk!
  • Gemakkelijk in onderhoud, wasbaar in de wasmachine
  • Gemaakt in eigen fabriek
  • Betaalbaar 
  • Mogelijkheid tot verwarmde Sierkussens
  • Logo´s mogelijk

Weerbestendige & Betaalbare Sierkussens

imitatiebont-sierkussen-horeca

Sierkussens speciaal voor het terras

Bijzondere en betaalbare horeca sierkussens voor buiten, zonlicht bestendig, waterafstotend en wasbaar. Uit voorraad leverbaar in prachtige prints en stoffen. Of op maat gemaakt volgens je eigen wensen.

Waterafstotende Sierkussens

Ideaal met dit wisselvallige weer!

Sierkussens op Maat gemaakt

Staan op je buiten terras ook allemaal mooie banken, voorzien van een prachtige set buitenkussen? Alleen oogt alles misschien nog een beetje saai? Dan hebben wij van Horecakussen, speciaal voor jou prachtige sierkussens voor buiten. Voor deze plofkussens hebben wij eigen prints ontwikkeld. Deze sierkussens zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en zijn voorzien van een waterafstotende finish en hebben goede kleurechtheden. Wij ontwikkelen steeds weer een nieuw dessin als ook mooie franjes! Indien je geen interesse hebt in prints, dan kunt je ook kiezen voor uni stoffen. Wij kunnen zelfs je sierkussens voor buiten op maat voor maken. Daar rekenen we niets extra’s voor.

sierkussens horeca Scheveningen

Outdoor Sierkussens

Alle stoffen voor deze sierkussens zijn speciaal ontwikkeld voor buyitengebruik.  De stoffen zijn behandeld met een waterafstotende coating, zodat bij enige regen de kussens niet drijfnat worden. Echter bij hevige regen, adviseren wij onze klanten om de kussens wel naar binnen te halen. Voor de prints maken wij gebruik van een speciale druktechniek en kleurstoffen, om het beste resultaat voor de kleurechtheid te behalen. De verkleuringstest onder invloed van UV straling, dus de zon, heeft een waarde van 6 – 7. De maximale score van deze test is een 8, dus onze sierkussens voor buiten verkleuren een heel klein beetje. Maar wetende dat een normale bedrukking een resultaat van 4 – 5 behaald, zijn onze kussens behoorlijk bestand tegen zonlicht. Indien je liever een uni stof wenst, dan kunt je uit onze gehele stoffen range kiezen. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in maatkussens, kunt je kiezen uit een acryl zoals Sunbrella of uit een olefin zoals Sunol of Cartenza. Al deze stoffen verkleuren niet. We hebben ook sierkussens in een velours stof, deze kussens zijn alleen geschikt voor indoor.


warmtekussens-horeca-sierkussens-verwarmd

Speciale Vullingen

Alle vullingen die wij in de sierkussens voor buiten gebruiken zitten in een vlieseline hoes, voorzien van een ykk rits. Dit hebben wij gedaan, zodat u de kussens altijd kunt bijvullen als u ze niet dik genoeg vindt. Normaliter vullen wij onze kussen goed vol. De standaard vulling voor sierkussens is een polyether vlokvulling. Deze vulling is bestand tegen het buitenklimaat en geeft een mooie opvulling. Het nadeel van deze vulling is wel, zodra het kussen door en door nat is geworden, het vrij lang duurt voordat deze weer droog is. Ook na verloop van enkele jaren klink deze vulling iets in, gelukkig hebben al onze sierkussens voor buiten een rits, zodat je deze gemakkelijk kunt bijvullen. Indien je een meer luxueuze vulling wenst, die sneller droogt, mooier opvult en minder snel inklinkt. Dan kunt je kiezen voor onze gesiliconiseerde polyester wattine.


Overtuigd? Vraag vandaag je offerte aan!