horecakussens-loungelussens-waterdicht

maak kennis met HORECAKUSSEN.NL

De KAMELEON onder de kussens!

We verzorgen naast passende horecakussens ook totaaloplossingen voor horecaterrassen

Missie

Wij Marcel & Marloes zijn al meer dan 10 jaar bedreven in het aankleden van horecaterrassen. Door onze ervaring en de vele gesprekken die wij met ondernemers hebben gevoerd, weten wij als geen ander wat de horeca uitdagingen zijn. Van origine komen wij uit de confectie, vandaar dat wij de fashion trends kunnen vertalen in de mooiste kussens. Wij doen er alles aan, om aan de horeca en horeca gerelateerde bedrijven, de beste en mooiste kussens voor de laagste prijs te leveren. Hoe doen wij dat? Dat is simpel, met onze eigen fabriek in Kroatië, kunnen wij alle producten volledige aandacht geven en dat voor veel lagere loonkosten, onze lage overhead doet de rest. Voor iedere stoel en/of bank hebben wij een passende oplossingen, zoals budget, luxe, verwarmd, stoere, print, waterdicht en gepersonaliseerde kussens. Naast kussens leveren we ook prachtig meubilair, complementair met onze kussens.

marcel-marloes-horecakussen

Ons Verhaal

Wij zijn Marcel en Marloes, en samen vormen we een team met een passie voor innovatie en vakmanschap. Onze reis begon in de confectie-industrie, waar Marcel zich vooral bezighield met patronen en Marloes met stoffen. Maar tijdens een zakenreis naar China, toen we beiden in onze ogen voor een 'cowboy tent werkten', wisten we dat we iets moesten veranderen. En zo begon ons avontuur.

In 2013 besloten we ons eigen bedrijf te starten, gericht op het maken van outdoor maatkussens. Destijds was er nog weinig mode in de outdoorwereld te bekennen en maatkussens waren onbetaalbaar. Met Marcel's contacten in Kroatië, voornamelijk met een dame genaamd Gordana, hebben we een fabriek opgericht voor het maken van outdoorkussens. De beginjaren waren zwaar, vooral omdat Kroatië destijds nog geen EU-land was. We hebben het een en ander meegemaakt...

We begonnen met het produceren van maatwerk kussens voor consumenten en horeca, maar al snel ontdekten we dat er veel communicatie bij kwam kijken, vooral bij de consumenten. We streefden ernaar ons 100% in te leven in de klant en de situatie in te schatten, zodat we fantastische passende kussens konden leveren. Voor de horeca, waar grotere opdrachten minder communicatie vereisten, hebben we ons vanaf 2016 bijna volledig toegelegd op deze markt.

Ontwikkeling Verwarmde Kussens

Onze toewijding aan kwaliteit bracht ons ertoe om in 2022 een verwarmingssysteem voor terraskussens te ontwikkelen, in samenwerking met een technologisch bedrijf in Nederland. Het kostte ons een jaar voordat onze kussens KIWA-gekeurd waren, maar nu hebben we een bewezen systeem dat zowel veilig als stijlvol is.


Onze kracht ligt in het feit dat we onze eigen fabriek hebben, waardoor we snel kunnen schakelen op het gebied van mode en design. Alles wordt met liefde en vakmanschap handgemaakt in Kroatië. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en verbeteringen, en we hopen dat jij net zo enthousiast bent over onze producten als wij. Dus neem een kijkje op onze website en zie wat we allemaal kunnen en hoeveel mooie projecten we hebben gerealiseerd. Bij ons draait alles om stijl, service, kwaliteit & duurzaamheid.


Horecakussen.nl de Wereld van Marcel & Marloes

Wat kunnen we allemaal

Terrasstoelkussens

Verwarmd & Onverwarmd

Prachtige Horeca terrasstoelkussens, passend gemaakt voor iedere stoel in vele uitvoeringen en logo's verkrijgbaar.

Waterdichte

Loungekussens

Loungekussens die waterdicht zijn en niet verkleuren in de zon. Ideaal met het huidige, wisselvallige weer.

horecameubels-loungekussens-strandpavilljoen-beachclub

Horecameubilair

inclusief kussens

Horecameubilair ontworpen voor perfecte compatibiliteit met onze kussens.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Waterdichte kussen oplossing ontwikkeld
Horecakussen heeft voor ons een waterdichte kussenoplossing ontwikkeld. Het gesjouw met kussens bij regen is hierdoor verleden tijd. We zijn hier al jarenlang heel erg tevreden over. Het bespaart ons tijd en verhoogt de gastvrijheid op ons terras.Dolf Groenewegen - Strandpaviljoen Willy Zuid Strandhuisjes Willy Zuid
waterdichte-loungekussens-strandpaviljoen
Ms. Nameless
Add Your Stars
Prettig Samenwerken
Al jaren partner van Horecakussen, ze gaan net dat stapje verder. Betrouwbaar advies, topkwaliteit, daarnaast volledige ondersteuning bij styling.

Ook erg prettig om met ze samen te werken. 

Harold van Workum - van Heeckeren, Rixt, Sunset, The Habour - Ameland

Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
Eerlijk advies, scherpe prijzen en veel gevoel voor styling. Ze helpen mij bij de inrichting van mijn horecazaken en komen met mooie & functionele kussen oplossingen.

Ik ben al sinds 2013 klant.

Marcel Lohr - Brooklyn, Brooklyn Beach, Badpaviljoen Domburg

badpaviljoen-domburg-horeca-terraskussens
Ms. Nameless
Add Your Stars