Collectie

Alle kussens van horecakussen.nl betreft maatwerk, onze collectie omvat o.a. de volgende produkten
TerrasstoelkussensBrooklyn
Loungekussens
Sierkussens 
NIEUW : DURAIN Weerbestendige kussens
NIEUW : Verwarmde kussens ook verkrijgbaar in Durain

Terrasstoel kussens
Er zijn veel verschillende terrasstoelkussens in omloop, wij produceren voor elke bestaande stoel kussens op maat. De meeste terrasstoelkussens die wij produceren zijn reversible, zodat u beide kanten kunt gebruiken. Voor terrasstoelkussens zijn vele mogelijkheden; borduur, bies etc. Indien u deze kussens wenst, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor advies en een passende prijs opgave.

Lounge kussens / Ligbed kussens
Strakke kussens zijn geschikt voor bijna alle outdoor meubilair, deze kussens zijn exact passend en geven een moderne maar ook een clean look weer. Bij strakke kussens kunt u ervoor kiezen om voor uw bank gebruik te maken van zeer lange kussens (bijv. 200 cm), deze vergen veel opslag ruimte, in veel gevallen kan het handig zijn deze afmetingen te verdelen in 2 a 3 kussens. Voor zitkussens adviseren wij een minimale dikte van 8cm, voor rugkussens een minimale dikte van 6 cm.

Sierkussens
Sierkussens ook wel genoemd plofkussens zijn robuuste dikke kussens, die nooit exact passend zijn in een bank, ze hebben een nonchalant uiterlijk en het is het mooist als deze 10 a 15 cm boven de bank uitsteken, als u kussens wenst die exact passen of indien u een clean look wenst, dan adviseren wij strakke kussens. Plofkussens hebben een dikte tussen de 15cm tot 20cm. Bij plofkussens is het van belang dat de maat verhouding klopt: Breedte en Hoogte, wij adviseren maximaal 70cm x 50cm. Plofkussens zijn geschikt voor banken met een zit diepte van minimaal 65 cm, anders houdt u te weinig ruimte over om comfortabel te zitten.

Durain : Weerbestendige kussens
Uniek concept; geen gesleep meer met uw kussens als het regent, deze unieke kussens verkleuren niet en zijn onderhoudsvriendelijk, kijk voor meer info op de website van Durain

Verwarmde kussens
Heerlijk comfortable op koude momenten, zodra de klant op het kussen gaat zitten, gaat de switch aan en wordt het kussen verwarmt (zowel het zitgedeelte als het ruggedeelte).Verwarmde kussens zijn een goede vervanger voor terrasverwarming zodat u tot 95% kunt besparen op uw energie kosten. Deze kussens zijn ook mogelijk in een waterdichte variant. Bel of mail ons als u meer informatie wenst.

CONTACT

J.B. Bakemakade 32 
3071 ME Rotterdam
Email: info@horecakussen.nl
Tel.: 010 26 88 163

Horecakussen (Showroom alleen op afspraak)
Herenweg 29N
2105 MB Heemstede

BEDRIJFSGEGEVENS

Inschrijf no. KvK 66961424
IBAN no. NL64RABO 0121642917
BIC code: RABONL2U
BTW nummer: NL856771429B01

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van: 09.00 tot 18.00 uur