terraskussens-horeca-borduur-grandcafe-middelburg

Terrasstoelkussens

Voor elke stoel maken wij een passend kussen

Betaalbaar

Zit/Rug kussens vanaf € 27,50

Op maat gemaakt

Passend gemaakt voor iedere stoel

Bestand tegen zon en regen

Kleurvast en weerbestendig

terraskussens-horeca-borduur-maastricht

Terrasstoelkussens speciaal voor de HORECA!

  • Passend gemaakt voor iedere stoel
  • Breed assortiment stoffen, zodat je een unieke look kunt creëren
  • Bestand tegen zonlicht
  • Standaard zijn alle stoffen waterafstotend en waterdicht kan ook
  • Gemakkelijk in onderhoud, wasbaar in de wasmachine
  • Hoog zitcomfort
  • Gemaakt in eigen fabriek
  • Betaalbaar 
  • Logo's mogelijk

Wil je ook een onderscheidend terras?

terraskussens-horeca-borduur-restaurant-scheveningen

 Terrasstoelkussens in jouw huisstijl gemaakt

Een onderscheidend terras met eigen signatuur, daar zorgen wij voor. Onze terraskussens zijn speciaal gemaakt voor de horeca, bestand tegen zon en regen. Onderhoudsvriendelijk en geschikt voor intensief gebruik. Beschikbaar in vele kleuren, dessins en unieke prints. Passend gemaakt voor iedere stoel en bank, zonder extra kosten. Logo's mogelijk!

NIEUW : 4 Seizoenenkussen

terraskussens-horeca-borduur-beachclub-scheveningen

Kan tegen regen & zon

Onze terrasstoelkussens zijn perfect bestand tegen zon en regen. Ze drogen snel, zelfs na een zware bui, en blijven daardoor comfortabel en fris. Dankzij de hoogwaardige, weerbestendige materialen en UV-bescherming behouden ze hun vorm en kleur. Ideaal voor een terras dat altijd klaar is om gasten te ontvangen, ongeacht het weer.


terraskussens-horeca-borduur-middelburg

Passend voor elke terrasstoel

Onze terrasstoelkussens zijn speciaal ontworpen om perfect te passen op vrijwel elke stoel. Met een uitgebreide collectie patronen en onze op maat gemaakte opties, zorgen we ervoor dat elk kussen een perfecte fit biedt. Geen gedoe met maten, gewoon optimaal zitcomfort voor elke terrasstoel.


terraskussens-horeca-borduur-beachclub-scheveningen

Betaalbaar

Wij produceren terrasstoelkussens van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen dankzij onze eigen fabriek, zonder tussenkomst van derden. Zo bieden wij kostenbesparende oplossingen zonder concessies te doen aan comfort en duurzaamheid. Perfect voor elke stoel en budgetvriendelijk voor jouw terras!

terraskussens-horeca-zebra-print-beachclub-scheveningen

UNIEK : Vele kleuren, prints & logo's mogelijk

Wij bieden een breed scala aan stoffen voor terrasstoelkussens, speciaal ontwikkeld voor buitengebruik: verkleuren niet, zijn waterafstotend en wasbaar. Om arbeid te besparen, adviseren we snel vlekken te verwijderen en minder besmettelijke kleuren te kiezen. Onze basisstoffen zijn Sunol en Sunpro (olefin), en we bieden ook zachtere acrylstoffen zoals Sunbrella en Angora. Voor waterdichte opties en persoonlijk advies kun je altijd contact met ons opnemen.


terraskussens-horeca-borduur-grandcafe-middelburg

NIEUW : 4 Seizoenenkussen

Het 4 seizoenen kussen is de oplossing voor een Zomer & Winterterras.

Dit kussen bestaat uit 2 compartimenten; Een verwarmd compartiment voor de herfst/winter maanden en een onverwarmd compartiment voor de zomer maanden. 

Indien verwarmd ; Het kussen zorgt voor langdurige warmte ; 8-9 uur, dus geen onnodige batterijwissels! Energiezuinig, het verbruikt  € 0,02 per kussen / per dag. 

De kussens zijn eenvoudig wasbaar, waterafstotend en verkleuren niet. Al deze kussens worden op maat gemaakt en zijn BETAALBAAR (vanaf € 80,-). Branding d.m.v. geborduurd logo mogelijk!

Overtuigd? Vraag vandaag je offerte aan!